INFORMACIÓ MENJADOR ESCOLAR

menjador

Benvolgudes familíes!

Al inici del curs escolar, vau ser partícips de la enquesta/sondeig que vam fer per saber la vostra acceptació per tirar endavant un projecte ambiciós de l’AMPA sobre la creació d’un menjador escolar.

El resultat va ser favorable, i aquest és el motiu que ens ha permès continuar treballant per a que la proposta inicial es pugui convertir en una realitat i ficar-se en funcionament el proper curs 2015/16.

Els canvis a la nostra societat i el fet de considerar l’escola com un espai de vital importància en  la formació dels nostres fills ,ens porta a pensar que el menjador escolar també és un instrument idoni per educar sobre els bons hàbits.

Un espai ideal per promoure una alimentació saludable i variada,controlada per una dietista i amb la que tindrem la seguretat de que els nostres fills estan ben alimentats, que ens permeti aconseguir els objectius qualitatius i quantitatius en referència a aspectes ; nutritius,higiènics i socials.

Tanmateix pretenem fer del menjador escolar un espai d’aprenentatge per l’adquisició d’hàbits,de relacions socials  i espai de lleure, ensenyant als nostres fills unes normes de convivència a seguir, complimentant així, els valors que es transmeten a l’escola.

Des de l’AMPA no només volem donar el servei de menjador, sinó que el volem donar a un preu econòmic,competitiu i assequible per a totes les famílies, per aquest motiu treballem per trobar les ajudes necessàries per disminuir el cost del menjador escolar.

Estem molt il·lusionats amb aquest projecte i pensem que el poble de Batea i el nostre centre educatiu es mereixen tenir aquest servei.

Més endavant us anirem informant de com va tot el procediment.

Moltes gràcies!!

menjador

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s